Szolgáltatások

Sportolóknak, csapatoknak és szövetségeknek Sportfotózás Sportolóknak, csapatoknak és szövetségeknek
Bel- és kültéri sportrendezvények fotózása egyéni sportolók, sportcsapatok és szövetségek számára a későbbi publikálás igényeinek megfelelő és stílusú képek készítése, akár azonnali sajtóközlés lehetőségével.
Amikor kell egy helyszíni tudósítás Sajtófotózás Amikor kell egy helyszíni tudósítás
Nincs elég sajtósod, vagy épp nincs akkreditációd egy rendezvényre, de képi beszámoló, interjú szükséges egy eseményről, akkor sem maradsz le semmiről. A kérésnek megfelelő sajtóanyagot a lehető legrövidebb időben megkapod.
Posztold a z egyéniséged Instagram és Facebook Posztold a z egyéniséged
Mutasd meg magad és egyéniséged egyedi kreatív fotókkal. Posztolj like-gyűjtő képeket és légy az Internet sztárja. A legtöbb like-ot kapó képek tulajdonosai 50% kedvezményben részesülnek a következő fotózáson.
Időben elkapott érzelmek Esküvői fotózás Időben elkapott érzelmek
A házasságkötés életünk egyik legfontosabb és legizgalmasabb eseménye. Hazai és külföldi rendezvényfotózásban való tapasztalat és a szükséges technika nem szab határt, hogy a csodás pillanatok megmaradjanak az örökkévalóságnak.
Ez élet megnyerő szépségei Természet és turisztika Ez élet megnyerő szépségei
Az utazás a szenvedélyem. A világ számos táján készítettem fotókat, beleértve hazánk ezernyi helyét. Amennyiben tökéletes fotókat keresel a természetről és látnivalóinkról egyedi igényeinek megfelelően - jó úton jársz!
Az üzleti világ igazi arca Üzleti portrék Az üzleti világ igazi arca
Az első benyomás kialakítása egy soha vissza nem térő lehetőség. Az emberek mindössze néhány másodpercre látják az arcunkat, de máris következtetéseket vonnak le a megbízhatóságunkról, hozzáértésünkről és kedvességünkről.
Az értékesítés növeléséhez Termék- és reklámfotók Az értékesítés növeléséhez
Ha jó minőségű promóciós fotókról beszélünk, akkor nem beszélhetünk megtakarításokról, de az ügyhöz teljes felelősséggel és komolysággal kell hozzáállni. A jövőbeni értékesítés közvetlenül a kész fotók minőségétől függ.
Ingatlanok a fókuszban Épület- és enteriőr fotók Ingatlanok a fókuszban
Az épületek külső leképzése és enteriőr fotózása nagy körültekintést igényel, hogy az egyedi hangulat és minőség bemutatása visszaadja, netán felülmúlja az eredeti látványt. Cél, hogy az első pillanatban fogja meg a kép.
Képek Színek, arányok Retusálás és grafika Képek Színek, arányok
A retusálás egy olyan képjavítási módszer, melyet a fényképezés kezdetétől alkalmaznak. Eleinte a technikai hibákat próbálták eltüntetni, majd a technológia és a digitális képalkotás fejlődésével a képek teljes körű manipulációjára is használják.
Hozzuk ki a legjobbat Modell portfólió Hozzuk ki a legjobbat
Kezdő, vagy tapasztalt modellként nincs megfelelő minőségű portfóliód, vagy bővítenéd, akkor jó helyen jársz. Hozzunk létre együtt professzionális modell portfóliót. A munka stúdióban, és/vagy természetben zajlik az kívánságoknak megfelelően.

ElérhetőségeimAhol megtalálsz

Vissza az Elejére
Vissza az Elejére
A honlap tartalmának másolása a tulajdonos (Varga Studio®) hozzájárulása nélkül tilos!