Spotfotózás elérhető árakon Sportfotózás árak

Csapat és egyéni fotózás

Azok, akik nem bízzák a véletlenre, hogy lesz-e csapatukról, vagy egy konkrét versenyzőről minőségi sportfotó vagy eseményfotó, saját fotóssal biztosíthatják be a képek elkészítését versenyképes árakon.

Legyen szó egy rövid futamról, vagy egy teljes versenynapot átölelő fotózásról ez mind kivitelezhető és személyre szabható.

 

Egyedi igényekkel kapcsolatban, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot.

 

A fényképek átadási ideje a fotózás lezárultát követő maximum 48 óra. Hivatalos verseny esetén a média számára már a versenyt követően fotóválogatás kerül átadásra.

 

Megrendelés menete

 

  • A Kapcsolat menüponton keresztül vedd fel velem a kapcsolatot.
  • Írd le, mely versenyen, vagy eseményen (dátum, helyszín, verseny megnevezése) szeretnél fotókat.
  • A kérést elküldve, hamarosan megválaszolom a fotózással kapcsolatos tudnivalókat. 

 

Egy jó sportfotó tükrözi a dinamizmust, sebességet, a mozgást és annak irányát, a fényekkel játszva életszerűvé varázsolja az álló képet. A gyors események fagyasztott pillanataival újra átélhetjük a sport izgalmait.

Ezidáig számos hazai és nemzetközi versenyen fotóztam különböző sportokat – maratont, műkorcsolyát, jégkorongot, kosárlabdát, strandröplabdát, teqball-t, enduro, supermoto, valamint motocross versenyeket, ügetőt, galoppot és számos más sportágat. Csapatsportok terén a 2020-2021 Erste Liga jégkorong bajnokságon induló Vasas HC-t erősítettem a csapat fotósaként is. 

Sportfotóimat viszontláthatod a Magyar Nemzeti Autósport Szövetség, Magyar Motorsport Szövetség fotóalbumaiban, számos online hírportál és blog cikkeiben, valamint a versenyzők és szurkolóik Facebook és Instagram oldalain.

 

Vissza az Elejére
Vissza az Elejére
A honlap tartalmának másolása a tulajdonos (Varga Studio®) hozzájárulása nélkül tilos!