VARGA STUDIO® VARGA STUDIO®

VARGA Tamás A fotós

Életem felét külföldön éltem a világ számos országában, ahol tanultam, dolgoztam és új ismerősöket, barátokat szereztem. A fotózás 1992 táján kezdett először hobbiként lekötni, amikor megvettem életem első saját fényképezőképét a KIEV 35a-t. Ezt követően számos filmes és digitális géppel fényképeztem, de végül a NIKON kamerákat szerettem meg, míg objektívek terén a Sigma rajzolata fogott meg leginkább.

Egy ideje már a hobbiból életforma és munka lett – grafikus és fotográfus szakképesítéssel is rendelkező fotósként dolgozom. A DUE Médiahálózat tagjaként sajtótevékenységet is ellátok és számos sportesemény akkreditált fotósa vagyok. Ezen kívül a Magyar Nemzeti Autósport Szövetség, valamint a Magyar Motorsport Szövetség média-akkreditáltjaként is fotózom.

Kedvenc fényképészeti ágaim az esemény- és sportfotózás. Ellentétben a portréfotókkal a pillanat adja a lehetőséget és nem a beállítás. Figyelmet, kreativitást és rengeteg türelmet igényel, melynek a várva várt fotók lesznek az eredményei.

Objektívemen keresztül lefagyasztott pillanatképekben mutatom be mennyivel másabb a világ, mint ahogy azt szemünkkel látjuk.

VARGA STUDIO® A BRAND

A VARGA STUDIO®, mint a 018262664 regisztrációs számon bejegyzett védjegy a minőséget, precizitást és elkötelezettséget jelképezi a Nizzai osztályozás szerinti 35, 41 és 44 osztályokban. Felhasználását kizárólag a tulajdonos írásbeli hozzájárulásával, védjegyhasználati szerződés megkötésével lehet alkalmazni az előre meghatározott feltételek szerint.

A védjegyjogot, beleértve a közösségi védjegyrendszerre és a nemzetközi lajstromozásra vonatkozó rendelkezéseket, valamint a védjegyügyekkel kapcsolatos bírósági eljárásokat a védjegyek és a földrajzi árujelzők oltalmáról szóló 1997. évi XI. törvény (a továbbiakban: Vt.) szabályozza. 

Vissza az Elejére
Vissza az Elejére
A honlap tartalmának másolása a tulajdonos (Varga Studio®) hozzájárulása nélkül tilos!