Termékfotózás Termékfotózás

Minden eladható, amit a szem megkíván Termék- és reklámfotók

Tárgyfotók és ételfotók

A tárgyfotózás témakörének napjaink legaktívabb része a reklám- és árubemutató fotók készítése. A jó termékfotók az eredeti anyagszerűség, formák, színek és dimenziók minél valósághűbb visszaadása és a fogyasztók megnyerése. A valóság leképzése mellett különös figyelmet kell fordítani a legjobb tulajdonságok és szépség kiemelésére.

Mivel minden tárgy más és más formáját, anyagát, egyediségét tekintve, így a hozzá kapcsolt fotók beállítása, a megfelelő minőségű vakuk használata elengedhetetlen a megnyerő és vevőszerző képek készítéséhez.

 

 

Reklámfotók

A reklámfotók nem egy statikus termék bemutatásáról szólnak, hanem érzelmet és funkcionalitást visznek a képekbe. Példának okáért egy parfümös üveg önmagában nem, vagy csak nehezen hoz ki érzelmeket a vásárlóból. 

A terméket eladhatóbbá varázsolhatjuk egy olyan reklámfotóval, ahol a egy dekoratív modell a kívánt érzelmet kiváltó színben, a hozzá illő háttérrel és arc-, testkifejezéssel egészíti ki a képet.

360 fokos termékfotózás

A tárgyfotózás speciális ága, ahol a bemutatni kívánt termékről 16/32/64 fénykép készül. A képekből pedig honlaphoz, vagy webshophoz animáció készíthető, ahol az így összerakott fotók a potenciális vásárlók által minden szögből körbenézhetők és nagyíthatók.

A technológia előnye a statikus képekkel ellentétben, hogy a látogató szinte „élőben” nézheti meg minden szögből az eladásra kínált árut.

 

Saját terméket reklámoznál és megnyerő tárgyfotókat szeretnél?

Nincs akadálya! Az értékesítésre szánt termékek rövid bemutatásával vedd fel velem a kapcsolatot.

Vissza az Elejére
Vissza az Elejére
A honlap tartalmának másolása a tulajdonos (Varga Studio®) hozzájárulása nélkül tilos!