Az élethez kell egy kis humor

Az élethez kell egy kis humor

A sportfotózás nem csak a sportolók emberfeletti teljesítményéről szól, hanem a fotósokéról is! Itt van pár tipp, ha te is belevágnál:

  • A tökéletes pillanat elkapása: Éppen kattintanál, mikor a focista elesik? Garantált, hogy az lesz a legjobb kép, amit valaha készítettél… az égboltról.

  • Előkészületek: Gondolj a felszerelésre, de ne feledd, hogy az uzsonnás doboz is fontos. Nincs annál rosszabb, mint amikor a döntő pillanatban az éhség karmai közt érzed magad.

  • Sportolók és arckifejezéseik: A sportolók legviccesebb arckifejezései mindig a legváratlanabb pillanatokban jönnek elő. Gondolj arra, hogy milyen lesz, amikor megmutatod nekik azokat a képeket, amin úgy néznek ki, mintha citromot nyeltek volna. 

  • A tökéletes hely: Mindig az a legjobb hely, ahonnan tökéletes rálátásod van a pályára és a szurkoló tömegre. A fotóid hátterében mindig lesz egy-két ugráló bohóc.

  • Felszerelés védelme: Egy kis eső? Nem gond, ha van vízálló tokod… vagy egy extra nagy nejlonzacskód. De ne lepődj meg, ha úgy nézel ki, mint egy óriás sushi tekercs.

Szóval, ha úgy érzed, hogy sportfotósként megállnád a helyed, ne habozz! Egy biztos, garantáltan lesznek pillanatok, amiket soha nem fogsz elfelejteni, csak ne felejtsd el lefotózni.

Vissza az Elejére
Vissza az Elejére
A honlap tartalmának másolása a tulajdonos (Varga Studio®) hozzájárulása nélkül tilos!